Resultaten voor krantenwijk lopen 13 jaar


    
krantenwijk lopen 13 jaar

Folders lopen, loon/salaris? Girlscene Forum.
Ik heb nu bijna 8 jaar met een folderwijk: Ik hoef maar 1x per week rond te brengen en mag kiezen op welke dag ik ze rondbreng, vrijdag of zaterdag. Het is een uurtje lopen en ik krijg 15 euro per keer. Maar volgens mij heb ik daar best veel geluk mee gehad: Edit: Ik hoef ze ook niet zelf te vouwen, word voor me gedaan.: Waar doe jij dat dan? Hakuna Matata, bitch! Reactie 13 Gepost op: 28 mei 2011, 174026.:
Home Rodibezorger.
Je kunt je hier aanmelden of contact met ons opnemen via: 0226-33 10 20 maandag t/m donderdag 0900-1700: vrijdag 0900-1600. Komt er een wijk bij jou in de buurt vrij. Dan nemen we contact met je op! Hoe oud moet ik zijn om kranten te lopen? Minimum leeftijd is 13 jaar, een maximum leeftijd is er niet.
Bijbaan als folder bezorger 13 jaar.
Folders bezorgen mag je al vanaf 13 jaar. Voor 13 en 14-jarigen gelden wel een aantal speciale regels. We zijn op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn in de volgende woonplaatsen.: Je bepaalt zelf hoeveel uur je folders rond brengt en op welke momenten, als het maar gebeurt is op de dagen die zijn afgesproken. Met als voorwaarde uiterlijk dinsdagavond. Afhankelijk van het aantal folderwijken bezorg je tussen de 2 en 10 uur per week en deel je zelf je tijd in. Zelfstandig folders bezorgen. Als folderbezorger is het je taak om correct en op tijd te bezorgen. Zorgvuldigheid en een eigen verantwoordelijkheid zijn hierbij een eerste vereiste. Onze klanten rekenen op kwaliteit en dus op jou! Wij bieden je een goed salaris voor het bezorgen van de folders. Het lopen van een folderwijk neemt gemiddeld 2 uur in beslag.
Bezorgersvoorwaarden Broosverspreidingen.
Je start nu een krantenwijk, wij hebben je verteld welke kranten/folders en welke dag/dagen je dit gaat lopen en wat je. Wij zijn echter gerechtigd op ieder moment hier vanaf te wijken. Bijvoorbeeld wanneer een krant/folder. niet meer zal verschijnen, kunnen wij deze krant zonder opzegtermijn uit je wijk halen. Maar er kan ook bijvoorbeeld een. krant/folder extra bijkomen. Ook verdiensten kunnen aangepast worden, wanneer dat noodzakelijk is. 14 Vragen en/of opmerkingen.: Heb je vragen en/of opmerkingen? Kijk dan eerst even op onze website. Kun je daar je antwoord niet vinden, stel dan je. vraag en/of opmerking zoveel mogelijk per mail aan ons, zodat wij je ook z.s.m. een duidelijk antwoord kunnen geven. ons mailadres: info@broosverspreidingen.nl. Werken bij Broosverspreidingen. Ben je 13 jaar of ouder en wil je graag een folder-/krantenwijk lopen?
Bijbaan: krantenbezorger! Post Service.
Dat kan met een krantenwijk bij Post Service. Kranten bezorgen is een leuke bijbaan! Als je kranten bezorgt verdien je makkelijk geld bij. Post Service is op zoek naar krantenbezorgers in onze verspreidingsgebieden. Heb je vrije tijd over en wil je lekker bijverdienen? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier of bel voor meer informatie: 0317 42 18 32, optie 3. Hoe werkt het? Als krantenbezorger bij Post Service.: Ontvang je de te bezorgen kranten en losse folders bij je thuis. Steek je zelf eventuele folders in de krant. Verspreid je de kranten en/of folders in je eigen woonomgeving. Krijg je een aantrekkelijke vergoeding. Post Service verwacht van jou als huis-aan-huisverspreider.: Dat je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt. Dat je de kwaliteit van je werk hoog in het vaandel hebt staan. Dat je minimaal 13 jaar oud bent.
Krantenwijk bezorger worden All-Inn Verspreidingen.
Wil je meer weten over een krantenwijk bij jouw in de buurt? Kijk dan eens op onze meest gestelde vragen. Veel antwoorden kun je daar al makkelijke vinden tussen de vragen die ons vaak gesteld worden. Wil jij ook folders bezorgen? Meld je dan nu aan als krantenbezorger bij All-Inn Verspreidingen! Je bent 13 jaar of ouder.
Folders lopen Utrecht De DrukwerkverspreidersDe Drukwerkverspreiders.
Je kunt dit werk al doen vanaf 13 jaar. Ben je jonger en wil je met folders bezorgen geld verdienen? Dan overleggen we met jouw ouders wat de beste manier van werken voor jou is. Het werk zelf is laagdrempelig en ervaring is niet vereist. De Drukwerkverspreiders vindt het van belang dat er goed werk wordt geleverd. Daarom begeleiden onze medewerkers jou in jouw werk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de bezorging hoog blijft en jij er niet alleen voorstaat. Maak een keuze. Bosch en Duin. Huis ter Heide. Loenen a/d Vecht. Nieuwer ter AA. Tull en T Waal. de Steiger 187. 1351 AT Almere Haven. 31 036 522 99 88. 31 036 522 99 89. Klik hier om je in te schrijven. 2011 2018 Drukwerkverspreiders Sitemap Contact. Drukwerkverspreiders in Almere. Drukwerk in Lelystad bezorgd. Drukwerk in Utrecht verspreid. Drukwerkverspreiders in Utrecht. Folders verspreiden: kosten en uitleg. Folders lopen in Almere? Folders lopen in Utrecht? Kranten bezorgen in Almere? Krantenwijk in Utrecht?
Reklamediensten De Schakel huis-aan-huis folder en reclame verspreiding.
In principe mag iedereen voor ons bezorgen, als u aan de volgende voorwaarden voldoet.: U moet minimaal 13 jaar oud zijn. U dient in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs. U dient in het bezit te zijn van een Burger Service nummer.

Contacteer ons