Resultaten voor krantenwijk 13 jaar


    
krantenwijk 13 jaar

Bijbaantje voor 13 jarige Word folderbezorger bij Axender!
Home Bijbaan voor 13 jarige. Ben jij 13 jaar of ouder? Dan mag jij je eigen geld verdienen met folders bezorgen! Als bezorger bij Axender ontvang je iedere week folders en/of weekbladen. Je bezorgt deze huis-aan-huis in jouw eigen folderwijk.
Folders bezorgen De Media Verspreiders.
Vanaf 13 jaar mag je al kranten en folders bezorgen. Als je jong wilt beginnen maken wij natuurlijk wel goede afspraken met je ouders, zodat we zeker weten dat jij op de juiste manier wordt ondersteund. Lijkt het je leuk om folders te bezorgen? Bij De Media Verspreiders ben je altijd welkom! Bij de Media Verspreiders staan de bezorgers centraal. Zij vormen de onmisbare schakel bij de verspreiding van uw reclameboodschap. Door onze manier van verspreiding bent u verzekerd van een brede dekkingsgraad. Wij bezorgen folders, flyers en ander drukwerk bij 17, miljoen adressen in de regio's' Amsterdam, Utrecht, Flevoland en t Gooi. Uw drukwerk verschijnt samen met de populaire lokale kranten bij uw doelgroep in de bus.
Krantenwijk bezorger worden All-Inn Verspreidingen.
Wil je meer weten over een krantenwijk bij jouw in de buurt? Kijk dan eens op onze meest gestelde vragen. Veel antwoorden kun je daar al makkelijke vinden tussen de vragen die ons vaak gesteld worden. Wil jij ook folders bezorgen? Meld je dan nu aan als krantenbezorger bij All-Inn Verspreidingen! Je bent 13 jaar of ouder.
Wil je ook bezorger worden? Folders bezorgen Frowein.
Het werken als folderbezorger is flexibel, leuk en zelfstandig. Kun jij goed omgaan met de vrijheid die je hebt als folderbezorger en neem je jouw taken serieus? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, nieuwe collegas. Je mag bij ons werken vanaf 13 jaar, maar iedereen is van harte welkom.
Een krantenwijk bij jou in de buurt! krantenbezorgen.nl.
Meld je direct aan! Of zoek een wijk. Wat ga je doen? Ben jij minimaal 15 jaar oud en een vroege vogel die enthousiast en sportief de dag wilt beginnen? Dan is kranten bezorgen echt iets voor jou! De kranten moeten namelijk elke dag op tijd bij de abonnees in de bus liggen. Voor de ochtendkranten is dit doordeweeks voor 07.00 uur en zaterdag voor 08.00 uur. Hierna heb je de rest van de dag tijd voor andere activiteiten! Klinkt goed toch? Niet zon ochtendmens? Dan kun je er ook voor kiezen de krant in de middag te bezorgen! Als bezorger van de middagkranten moet de krant doordeweeks voor 18.00 uur bij de abonnees in de bus liggen. Op zaterdagen is dit voor 13.00 uur. Waarom een krantenwijk? Een workout terwijl je in de buitenlucht aan het werk bent, niemand die op je vingers kijkt, een gratis krant naar keuze, goede verdiensten én elke zondag vrij.
Folders lopen, loon/salaris? Girlscene Forum.
Ik heb nu bijna 8 jaar met een folderwijk: Ik hoef maar 1x per week rond te brengen en mag kiezen op welke dag ik ze rondbreng, vrijdag of zaterdag. Het is een uurtje lopen en ik krijg 15 euro per keer. Maar volgens mij heb ik daar best veel geluk mee gehad: Edit: Ik hoef ze ook niet zelf te vouwen, word voor me gedaan.: Waar doe jij dat dan? Hakuna Matata, bitch! Reactie 13 Gepost op: 28 mei 2011, 174026.:
VARnws.
VARnws wordt iedere donderdag huis-aan-huis in de gehele gemeente StichtseVecht, Vleuten, De-Meern, Leidsche Rijn en Harmelen bezorgd. Wil jij een leuk zakcentje verdienen en ben je 13 jaar of ouder? Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie.
Homepage Folders bezorgen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Over Folders Bezorgen. Terug naar hoofdmenu. Bezorgers aan het woord. Extra's' voor bezorgers. Terug naar hoofdmenu. Terug naar hoofdmenu. Doe de test. Je krijgt goed betaald. Je bepaalt je eigen tijd en tempo. Je bezorgt in je eigen buurt. Je krijgt goed betaald. Je bepaalt je eigen tijd en tempo. Je bezorgt in je eigen buurt. Meld je nu aan. Fijn dat we onze eigen tijd kunnen bepalen. Ishiqa Shereeka, 13 jaar. Check onze video. Folders lopen is leuk, zeker als het lekker weer is. Chelsea, 15 jaar. Check mijn video. Van het geld koop ik leuke spullen. Dimitrie, 14 jaar.

Contacteer ons