Zoeken naar krantenwijk 13 jaar


    
krantenwijk 13 jaar

Bijbaantje 13 jaar zoeken?
Bijbanen zoeken Uitgebreid zoeken. Bijbaantje 13 jaar zoeken en vinden? Op Zoekbijbaan.nl vind je regelmatig de leukste bijbaantjes vanaf 13 jaar. Dus zoek jij een bijbaantje voor 13 jaar? Bekijk dan hier het actuele aanbod voor scholieren. De nieuwste bijbaantjes.
Solliciteren.
Ben je 13 jaar of ouder en wil je wat extra euros op je rekening krijgen, meld je dan aan als bezorger bij VSB Rhenen. Vanaf 13 jaar kan je huis aan huis bladen en foldermateriaal bezorgen. Vanaf 15 jaar kan je dagkranten bezorgen.
Willems Service en verspreidingsbureau Folders bezorgen.
Je geeft zelf aan op welke dagen jij beschikbaar bent om als bezorger aan de slag te gaan. Iedereen vanaf 13 jaar komt in aanmerking voor een baan als bezorger. In een paar uurtjes per week kun je aardig wat euros bijverdienen.
Bijbaan als folder bezorger 13 jaar.
Als folderbezorger bezorg je in je wijk of in een folderwijk bij jou in de buurt. De folders worden bij je thuis afgeleverd of kun je ophalen bij een depot bij jou in de buurt. Folders bezorgen mag je al vanaf 13 jaar.
Home krantenbezorgen.nl.
Ben jij de gemotiveerde bezorger die de krant op tijd bij de abonnees bezorgt? Je bent minimaal 15 jaar. Je werkt graag in de buitenlucht. Je bezorgt s ochtends of s middags. Meld je hier aan! Je gegevens worden doorgegeven aan de distributeur in jouw regio. Bezorgronde Geen voorkeur. Heb je voorkeur voor een ochtend of middagwijk? Zoek een wijk bij jou in de buurt. Wat ga je doen? Je bezorgt de kranten op tijd bij de abonnees in de bus. Als bezorger van de ochtendkranten is dit doordeweeks voor 07.00 uur en zaterdag voor 08.00 uur. Als bezorger van de middagkranten is dit doordeweeks voor 18.00 uur en zaterdag voor 13.00 uur. Waarom een krantenwijk?
Krantenwijk, wat zijn de verdiensten? Zakelijk: Banen.
Fietstassen met het logo van de krant, kun je in bruikleen van de krant krijgen. Bezorgers van folders en buurtkranten zijn vaak jonge mensen vanaf ongeveer 13 jaar die een folder of krantje bezorgen. Voor een krantenwijk van een dagblad moet je vijftien jaar of ouder zijn.
Surhuisterveen Krantenwijk 13-jarigen en 15-jarigen De Feanster.
Om een krantenwijk te lopen moet je minstens 13 jaar oud zijn. Als je 13 jaar bent mag je folders of weekbladen bezorgen, maximaal 2 uur op een schooldag. Je mag nog geen dagbladen de Volkskrant, de Telegraaf bezorgen, hiervoor moet je ouder zijn.
Folderbezorger in Zuid Holland Reclameverspreiding Haaglanden.
Meer informatie opvragen. Ben jij klaar voor een sportieve bijbaan? Als je minimaal 13 jaar oud bent, om kunt gaan met je verantwoordelijkheid en zin in een flexibel baantje hebt, dan is het werk als bezorger in Zuid-Holland echt iets voor jou.

Contacteer ons