Op zoek naar folders bezorgen 13 jaar?


    
folders bezorgen 13 jaar

Folders lopen in Almere? Kom naar de DrukwerkverspreidersDe Drukwerkverspreiders.
Je mag in Almere namelijk al folders lopen als je 13 jaar oud bent zo kun je vroeg beginnen met bijverdienen. Als je minderjarig bent overlegt de Drukwerkverspreiders altijd met jou en jouw ouders welke vorm het beste past bij jouw situatie. Ben je dus op zoek naar een bijbaan, en lijkt het wel interessant om folders te lopen in Almere? Neem dan contact op met de Drukwerkverspreiders. Wij hebben altijd ruimte voor gemotiveerde bezorgers, en geven graag antwoord op eventuele vragen. Maak een keuze. Bosch en Duin. Huis ter Heide. Loenen a/d Vecht. Nieuwer ter AA. Tull en T Waal. Klik hier om je in te schrijven. 2011 2018 Drukwerkverspreiders Sitemap Contact. Drukwerkverspreiders in Almere. Drukwerk in Lelystad bezorgd. Drukwerk in Utrecht verspreid. Drukwerkverspreiders in Utrecht. Folders verspreiden: kosten en uitleg. Folders lopen in Almere? Folders lopen in Utrecht? Kranten bezorgen in Almere?
Folders lopen, loon/salaris? Girlscene Forum.
Ik heb 5 jaar lang de Trompetter met daarbij folders gebracht. Je moet ze eerst 3 uur invouwen en dan 5 uur rondbrengen. Ik verdiende voor dat allemaal 30 euro per week. Ook makkelijk 100euro verdienen? Reactie 12 Gepost op: 28 mei 2011, 173855.: Citaat van: Kloot op 28 mei 2011, 172657.: Ik heb nu bijna 8 jaar met een folderwijk: Ik hoef maar 1x per week rond te brengen en mag kiezen op welke dag ik ze rondbreng, vrijdag of zaterdag. Het is een uurtje lopen en ik krijg 15 euro per keer. Maar volgens mij heb ik daar best veel geluk mee gehad: Edit: Ik hoef ze ook niet zelf te vouwen, word voor me gedaan.: Waar doe jij dat dan? Hakuna Matata, bitch! Reactie 13 Gepost op: 28 mei 2011, 174026.:
Krantenwijk Bokt.nl.
Ze is 13 jaar dan mag je nog geen kranten elke dag rond brengen. Wel folders en week kranten. Ze moet dus 2x per week lopen en verdiend daar ongeveer 60 euro in de maand mee. Hoelang is ze daar ongeveer mee bezig?
Reklamediensten De Schakel huis-aan-huis folder en reclame verspreiding.
In principe mag iedereen voor ons bezorgen, als u aan de volgende voorwaarden voldoet.: U moet minimaal 13 jaar oud zijn. U dient in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs. U dient in het bezit te zijn van een Burger Service nummer.
Home krantenbezorgen.nl.
Ben jij de gemotiveerde bezorger die de krant op tijd bij de abonnees bezorgt? Je bent minimaal 15 jaar. Je werkt graag in de buitenlucht. Je bezorgt s ochtends of s middags. Meld je hier aan! Je gegevens worden doorgegeven aan de distributeur in jouw regio. Bezorgronde Geen voorkeur. Heb je voorkeur voor een ochtend of middagwijk? Zoek een wijk bij jou in de buurt. Wat ga je doen? Je bezorgt de kranten op tijd bij de abonnees in de bus. Als bezorger van de ochtendkranten is dit doordeweeks voor 07.00 uur en zaterdag voor 08.00 uur. Als bezorger van de middagkranten is dit doordeweeks voor 18.00 uur en zaterdag voor 13.00 uur. Waarom een krantenwijk? Kranten bezorgen levert je een prima vierwekelijkse vergoeding op.
Welkom op KrantjeContantje.nl.
Welkom op KrantjeContantje.nl. Ben jij 13 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan? Word bezorger van een huis-aan-huis krantenwijk. 1 keer per week de krant bezorgen in je eigen buurt. Meld je dan nu aan! Vul onderstaand formulier in.
Folderbezorger in Zuid Holland Reclameverspreiding Haaglanden.
Als je minimaal 13 jaar oud bent, om kunt gaan met je verantwoordelijkheid en zin in een flexibel baantje hebt, dan is het werk als bezorger in Zuid-Holland echt iets voor jou. Je kunt je makkelijk inschrijven als folderbezorger. Heb je nog wat vragen? Dan mag je ons altijd bellen of ons een bericht sturen. Maak ook eens kennis met.: reclamefolders verspreiding goedkoop folders drukken reclamefolders verspreiding voordelig drukwerk weekbladen bezorgen.
Bijbaan: krantenbezorger! Post Service.
Ontvang je de te bezorgen kranten en losse folders bij je thuis. Steek je zelf eventuele folders in de krant. Verspreid je de kranten en/of folders in je eigen woonomgeving. Krijg je een aantrekkelijke vergoeding. Post Service verwacht van jou als huis-aan-huisverspreider.: Dat je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt. Dat je de kwaliteit van je werk hoog in het vaandel hebt staan. Dat je minimaal 13 jaar oud bent.

Contacteer ons