Op zoek naar reclame rondbrengen?


    
reclame rondbrengen

Huis-aan-huis bedeling, Folderbedeling, Postbedeling, Direct Mailing, Ontwerp Drukwerk Promarket.
Professionele bezoeker of doorverkoper? Ben je als communicatiespecialist op zoek naar dé geschikte partner om jouw ontworpen flyers, folders voor jouw klant te bedelen? BVBA Promarket, Paleputstraat 11, B-8820 Torhout tel 32 479 80 71 42 info@promarket.be www.publi-box.be Algemene Voorwaarden Cookieverklaring Privacyverklaring.
Folders bezorgen, wat zijn de verdiensten? Zakelijk: Banen.
Hoewel reclamefolders voor veel papier in brievenbussen zorgt en niet iedereen dat prettig vindt, worden folders over het algemeen wel degelijk gewaardeerd. Reclamefolders worden door veel mensen gelezen. Folders worden in alle wijken van steden en dorpen bezorgd. Daarom hebben ze overal mensen nodig die folders rondbrengen.
Wil jij ook bijverdienen? Word promo Koerier! BD myShopi Omni-Channel Activation platform.
WAAR: depot Merelbeke, Van Laetestraat 4/6. WANNEER: zaterdag 25/08/2018. Start sessie 1: Onthaal om 9u30, start om 10u. Start sessie 2: Onthaal om 12u30, start om 13u. Uitleg betreffende de job-inhoud tonen bedrijfsfilm. Uitleg door onze huisboekhoudster ivm zelfstandig statuut.
Distripost bpost.
Wilt u uw folders laten verdelen in elke brievenbus binnen de door u gekozen zone: kies dan voor onze online reservatietool. Wilt u uw folders laten verdelen in een zone rond uw postkantoor: dan is het ook mogelijk in het postkantoor.
Folders lopen, loon/salaris? Girlscene Forum.
Ik heb 5 jaar lang de Trompetter met daarbij folders gebracht. Je moet ze eerst 3 uur invouwen en dan 5 uur rondbrengen. Ik verdiende voor dat allemaal 30 euro per week. Ook makkelijk 100euro verdienen? Reactie 12 Gepost op: 28 mei 2011, 173855.:
Bijverdienste krantenbezorger.
Belgische Distributiedienst is marktleider in de huis-aan-huis verspreiding van ongeadresseerd drukwerk folders, catalogi, huis-aan-huis kranten en productstalen in België. Het zijn lange dagen in het weekend, als het regent heb je pech, met de wagen steeds 1 km / u rijden verbruikt enorm veel, het gewicht van de paketten die je steeds moet meedragen is enorm, het betaalt veel te weinig.,
Verspreiden.com Goedkoop, folders, reclame, kranten en drukwerk verspreiden Verspreiden.com.
Als enige organisatie in Nederland biedt Verspreiden.com je echt alle mogelijkheden om je verspreiding te regelen. We kunnen het drukwerk samen met de post verspreiden, samen met andere reclamefolders, of samen met jouw favoriete weekkrant. Jouw folder exclusief door de brievenbus?
Reclame rondbrengen vacatures 435 actuele jobs voor Reclame rondbrengen Jooble.
Dat is gratis! Vacatures Reclame rondbrengen. 1-20 van 435 resultaten. PLAATSER RECLAME INSTALLATIES. Absolute 8900 Ieper. Ieper type Dagwerk referentie W005/009499 Algemeen Voor een familiaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een plaatser van reclame frames aan gevels.

Contacteer ons