Zoeken naar kranten


    
kranten

Tijdschriften kranten.
Bibliotheek gemeente Barneveld beschikt over een uitgebreid aanbod tijdschriften en kranten dat afgestemd is op de behoeften van inwoners van de gemeente Barneveld. Zowel leden als niet-leden kunnen de bladen en kranten in de bibliotheek lezen. In de vestiging te Barneveld staan meerdere kranten tot uw beschikking die u in het leescafé kunt lezen.
Verzetsmuseum Illegale pers, overzicht.
De illegale pers, de stem van het verzet, vormde een tegenwicht tegen de veel grotere legale pers, de door de bezetter toegestane/gecontroleerde kranten. Die legale pers omvatte de nationaal-socialistische bladen en oude bekende kranten zoals De Telegraaf, Algemeen Handelsblad, Het Volk, De Volkskrant verscheen tot 1941, enzovoort.
Krant Wikipedia.
Rek met grote buitenlandse kranten. Een krant vroeger: courant; ook wel: nieuwsblad of gazet is een regelmatig verschijnende publicatie, meestal op papier gedrukt, waarin nieuws wordt opgenomen. Een moderne krant heeft drie basisfuncties.: Ten eerste moet de krant haar lezers objectieve informatie bieden over datgene wat er in de wereld gebeurt.
Landelijke kranten getroffen door computerstoring Binnenland AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Net binnen. Pijlen. Deel. Play. Dossier. Pijlen.
Bergen op Zoom. Landelijke kranten getroffen door computerstoring. Door een computerstoring in de drukkerij van de Persgroep in Amsterdam kon een deel van de landelijke kranten vannacht niet worden gedrukt. AD, de Volkskrant, Trouw en NRC Next worden daardoor niet in het hele land bezorgd.
Worden kranten automatisch verwijderd? Customer Feedback for NRC Media.
Kranten die ouder zijn dan 30 dagen worden automatisch verwijderd. Wanneer er weinig ruimte beschikbaar is op uw iPad of iPhone kunnen kranten van 7 dagen of ouder ook automatisch worden verwijderd. Kranten die minder dan 7 dagen oud zijn kunt u alleen handmatig verwijderen.
Kranten en tijdschriften Passend Lezen.
Tot slot biedt Passend Lezen ook een aantal kranten en tijdschriften in letterdruk aan. Dit kan in de vorm van het Elektronische Kranten en Tijdschriftenpakket EKT en er is een kleine collectie van tijdschriften in grote letter. Kranten en tijdschriften worden als abonnement aangeboden.
Digitale historische kranten Gratis hulpmiddelen voor het opmaken van je genealogie stamboom en familiegeschiedenis.
De Berlijnse Staatsbibliotheek lijstte de Duitse historische kranten op via Zefys: http//zefys.staatsbibliothek-berlin.de.: Ook aan de overkant van de Atlantische Oceaan beweegt er heel wat op dit gebied. Via http//guides.library.upenn.edu/historicalnewspapersonline: kan je in één oogopslag zien welke gedigitaliseerde historische kranten er per staat beschikbaar zijn.
Kranten en weekbladen / Gopress Stad Gent.
In het magazijn zijn er twee uitgaven met facsimiles van oude kranten.: De kranten van Gent: facsimiles van oude kranten over Gent. De oorlogskranten: facsimiles van Vlaamse kranten verschenen tijdens beide wereldoorlogen. Voor oudere krantenjaargangen kunt u in Gent o.a.

Contacteer ons