Op zoek naar folders bezorgen salaris?


    
folders bezorgen salaris

folders bezorgen kranten bezorgen krantenwijk salaris per maand.
Ik ben 15 jaar en ik ben op zoek naar een krantenwijk met een salaris tussen de 40-50 euro per maand.Ik heb eerder gewerkt als een krantenbezorger maar mijn vader die is niet goed met woorden en heeft mij laten stoppen met krantenlopen. Ik zou ook graag in een supermarkt willen werken. vrijdag 04 januari 2013 0918: uur. Haai ik ben 12 jaar en ik wou wat meer geld hebben dus ik dacht aan kranten te bezorgen maar sommige bedrijven geven per week 350, dat vind ik dus wel weinig als jij meschien weet waar je per maand 130 euro kan krijgen a.u.b kan je antwoorden.
Moerstee Verspreiding BV Uw partner in verspreiding.
Wij zorgen er voor dat uw bladen en folders bij meer dan 23.400.000 huishoudens per jaar correct bezorgd worden. Wist u dat, ondanks het digitale tijdperk, folderverspreiding een zeer effectieve manier van reclame maken is. Huis-aan-huisfolders hebben een bewezen hoge attentiewaarde. De meeste mensen lezen graag de huis-aan-huisfolders en meer dan 26% hiervan leidt tot directe actie. Ook de huis-aan-huisbladen worden graag gelezen, de mensen blijven graag op de hoogte van wat er zich in de directe omgeving afspeelt, blijven graag betrokken. Heeft u iets te verspreiden, vul dan ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Heeft u misschien een andere vraag of wilt u specifiek iets weten, of wilt u liever eerst persoonlijk contact, u kunt ons altijd bereiken door een e-mail te sturen naar email protected of door te bellen naar 015-3694070. De kracht van een bedrijf, ligt niet individueel maar in het samenwerken. Ook Moerstee verspreiding werkt graag samen en dat doet ze met onderstaande betrouwbare partners. Klaar om met ons uw boodschap te bezorgen?
Word géén bezorger voor Sandd! Josbert Lonnee.
En 2 x in de week kun je 2 keer herladen voor je folders 2 grote tassen vol die je moet bezorgen En wat krijg je daar extra voor? JAWEL 10 minuten haha een lachertje. Volgens mij weten de GROTE bazen bij postnl niet eens hoe het er in de depots aan toe gaat en zij maar hun zakken vullen.
Bijbaan als folder bezorger 13 jaar.
Met als voorwaarde uiterlijk dinsdagavond. Afhankelijk van het aantal folderwijken bezorg je tussen de 2 en 10 uur per week en deel je zelf je tijd in. Zelfstandig folders bezorgen. Als folderbezorger is het je taak om correct en op tijd te bezorgen. Zorgvuldigheid en een eigen verantwoordelijkheid zijn hierbij een eerste vereiste. Onze klanten rekenen op kwaliteit en dus op jou! Wij bieden je een goed salaris voor het bezorgen van de folders. Het lopen van een folderwijk neemt gemiddeld 2 uur in beslag.
Folders lopen, loon/salaris? Girlscene Forum.
Je hebt zegmaar de ene keer 1 folder per huis en de andere keer 2. Als ik 1 pakket per huis heb verdien ik ong 8 euro 1.5 u bezig en bij 2 pakketten ong 15 euro 3u bezig Maar nou heb ik net een brief gekregen dat ze een ander bedrijf ook hebben overgenomen dus reken er maar op dat je nu elke week 2 pakketten per huis krijgt. En ik vind het nu echt verschrikkelijk! dus ik ga er nu ook mee stoppen Xx. ahh dat heb ik ook maar bij mij proppen ze die extar folders dus gewoon bij mn gewone pakketen met als gevolg dat ik die dingen gewoon niet meer in de brieven bussen krijg en ja zoals iedereen al zegt het is kut werk. Reactie 11 Gepost op: 28 mei 2011, 173009.: Ik heb 5 jaar lang de Trompetter met daarbij folders gebracht. Je moet ze eerst 3 uur invouwen en dan 5 uur rondbrengen.
Reklamediensten De Schakel huis-aan-huis folder en reclame verspreiding.
De folders dient u zelf in elkaar te vouwen. Dit houdt in dat u zelf pakketjes moet maken van de folders die wij bij u afleveren. Iedere week als wij het drukwerk bij u thuis komen brengen, zit er een bon bij het materiaal. Hierop staat precies vermeld welk drukwerk u thuis hebt ontvangen en wat het totaalbedrag is wat u hiermee gaat verdienen. Op deze bon staat ook precies vermeld op welke dagen het materiaal bezorgd mag worden. Wanneer moet u bezorgen? Welke dagen u moet bezorgen verschilt per plaats en van het materiaal wat u gaat bezorgen. Zodra er een wijk beschikbaar is, kunnen wij u deze informatie geven. Iedere week zit er een bon bij uw materiaal waarop staat wat u die week verdiend hebt. Dit geld maken wij eens in de vier weken over op uw bank of girorekening. Het bedrag wat op uw bon staat vermeld is gelijk aan het bedrag dat wij overmaken.
folders bezorgen ochtendkrant bezorgen krantenwijk 13 jaar salaris.
kranten bezorgen verdiensten. huis aan huis folders bezorgen. krantenwijk 13 jaar salaris. kranten bezorgen salaris. hoe oud moet je zijn voor een krantenwijk. krantenwijk 14 jaar. krantenwijk lopen 13 jaar salaris. hoeveel verdien je met krantenwijk 13 jaar. krantenwijk 13 jaar salaris.
Home Spotta Werken Bij.
Spotta is het grootste aanbiedingenplatform van Nederland. Met het wekelijkse huis-aan-huis folderpakket, de website Spotta.nl en de Spotta app helpen wij consumenten voordeel spotten. Met ruim 7 miljard folders per jaar zijn wij marktleider in folderverspreiding. Met het Spotta folderpakket bereiken wij iedere week 6 miljoen huishoudens.

Contacteer ons