Resultaten voor salaris folders bezorgen 13 jaar


    
salaris folders bezorgen 13 jaar

Bezorgersvoorwaarden Broosverspreidingen.
Ben je 13 jaar of ouder en wil je graag een folder-/krantenwijk lopen? Kijk dan snel op de pagina voor onze Bezorgers of ga naar de vacaturepagina, waar je ook de openstaande wijken kunt bekijken. Hier geven wij je uitleg, wat wij van je verwachten en kun je je direct inschrijven voor een folder-/krantenwijk bij jou in de buurt. GA JE OP VAKANTIE? Laat ons hier weten wanneer je met vakantie bent en wie je vervanger is. Graag houden wij onze aantallen per wijk up to date. Daar hebben wij natuurlijk de hulp van onze bezorgers voor nodig. Houd jij kranten en/of folders over?
Home krantenbezorgen.nl.
Ben jij de gemotiveerde bezorger die de krant op tijd bij de abonnees bezorgt? Je bent minimaal 15 jaar. Je werkt graag in de buitenlucht. Je bezorgt s ochtends of s middags. Meld je hier aan! Je gegevens worden doorgegeven aan de distributeur in jouw regio. Bezorgronde Geen voorkeur. Heb je voorkeur voor een ochtend of middagwijk? Zoek een wijk bij jou in de buurt. Wat ga je doen? Je bezorgt de kranten op tijd bij de abonnees in de bus. Als bezorger van de ochtendkranten is dit doordeweeks voor 07.00 uur en zaterdag voor 08.00 uur. Als bezorger van de middagkranten is dit doordeweeks voor 18.00 uur en zaterdag voor 13.00 uur. Waarom een krantenwijk? Kranten bezorgen levert je een prima vierwekelijkse vergoeding op.
All-Inn Verspreidingen Bezorgers All-Inn Verspreidingen.
Als bezorger met een krantenwijk waarin jij kranten en folders bezorgt bepaal jij je eigen werktijden en verdien je goed, de folders en kranten worden wekelijks bij jou thuis afgeleverd. Aangezien jij je eigen baas bent bepaal jij zelf wanneer jij gaat bezorgen. Je mag al bezorgen vanaf 13 jaar!
Vergoeding folderbezorgen Kassa.
door verwijderd 26 mrt. 2013 om 2027.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. Ja als ze minder folders hebben om te bezorgen dan zel de prijs voor het bezorgen zich aan moeten passen, want dan komt er ook minder geld binnen.
Kranten/Folderwijk De Kindertelefoon Forum. Kranten/Folderwijk De Kindertelefoon Forum.
Ik heb vroeger altijd een krantenwijk gehad ik deed er 4 uur in de week over 2 uur vouwen en 2 uur bezorgen Dat is dus 16 uur per maand en daar kreeg ik 50 euro voor ik zeg aub. Niet aan beginnen! Wacht gewoon tot je 15 bent en ga dan in een supermarkt werken. LyonneX 6 maanden geleden. 0.2 cent bedoelen ze per folder dus als je naar 200 huizen moet is dat al 40 euro! Dus als je nog meer folders heb per keer heb je al aardig wat gekd.
Folders bezorgen bij jou in de buurt Spotta.
Fijn dat we onze eigen tijd kunnen bepalen. Ishiqa Shereeka, 13 jaar. Meld je aan voor een vakantiebaan. Meld je aan voor een vakantiewijkje in jouw buurt! Zo verdien je in de vakantie extra geld. Ben ik geschikt? Doe de test en kom er in 6 vragen achter of jij een een geschikte folderbezorger bent. Doe de test. Welkom bij Spotta. Met onze 23.000 folderbezorgers zijn we de grootste verspreider van folders en huis-aan-huisbladen van Nederland. Onze bezorgers gaan elke week op pad en bezorgen met elkaar maar liefst zeven miljard folders per jaar bij ca.
Reklamediensten De Schakel huis-aan-huis folder en reclame verspreiding.
Als u naast uw werkzaamheden voor ons andere verdiensten heeft, adviseren wij u de belastingdienst te bellen voor nadere informatie met betrekking tot loonbelasting e.d. Wie mag er bezorgen? In principe mag iedereen voor ons bezorgen, als u aan de volgende voorwaarden voldoet.: U moet minimaal 13 jaar oud zijn.
Scholieren.com.

Contacteer ons