Resultaten voor salaris folders bezorgen 13 jaar


    
salaris folders bezorgen 13 jaar

ervaringen bij spotta Postbezorgers.org.
als ik de getallen van de 3 wijken bij elkaar optel kom je op een bedrag tussen de 4.45 6 20 uur per uur. laat dat maar aan een 13 jarige over postbezorger. dat is voor deze niet slecht betaald.
Wat verdiend jouw kind met folders/krantjes lopen? Ouders Online.
di, 26/06/2012 0804.: Wij hebben vorig jaar met drie personen en een auto op een bloedhete dag in 3 uur 900 kg aan folders bezorgd voor 13 euro en een beetje. Zoonlief zei daarna heel beteuterd.'ik' geloof dat ik voor meer dan 13 euro honger heb. Sinds die dag krijgt de bezorgerster van deze folders regelmatig wat toegestopt, maar bezorgen doen we niet meer.
Welkom op KrantjeContantje.nl.
Welkom op KrantjeContantje.nl. Ben jij 13 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan? Word bezorger van een huis-aan-huis krantenwijk. 1 keer per week de krant bezorgen in je eigen buurt. Meld je dan nu aan! Vul onderstaand formulier in.
Veelgestelde Vragen Folders bezorgen.
Folders bezorgen doe je elke week op zondag in principe, maandag en/of dinsdag, dus dat wil je goed organiseren en combineren met school of sport of een ander bijbaantje. Zorg daarom dat je niet met vragen blijft zitten en kijk hieronder bij de veelgestelde vragen. Hoeveel en wanneer krijg ik betaald? Hoeveel krijg ik precies betaald? Als je bezorgt bij Spotta en je bent jonger dan 18 jaar, dan verdien je per uur meer dan wanneer je in de supermarkt zou werken.
Ik ben 11 jaar en wil graag geld verdienen Edgie om meer uit je geld te halen.
Wanneer je 13 en 14 jaar bent, gelden de volgende regels.: Op een schooldag mag je niet meer dan 2 uur werken. Op zaterdag mag je niet meer dan 7 uur werken. Op zondag mag je niet werken. Per week mag je niet meer dan 12 uur werken. In de vakantie mag je niet meer dan 7 uur per dag werken en niet meer dan 35 uur per week. Je mag alleen werken tussen 7 uur s ochtends en 7 uur s avonds. Je mag geen zelfstandige werkzaamheden doen, alleen helpen. Je mag alleen lichte werkzaamheden doen. Bijvoorbeeld folders rondbrengen, oppassen, helpen in een winkel, fruit plukken etc.
Bijbaan als folder bezorger 13 jaar.
Bijbaan als folder bezorger 13 jaar. Wij zijn per direct op zoek naar folderbezorgers in Sneek en Joure. Als folderbezorger ben je zelfstandig, bepaal je zelf je bezorg tijden en krijg je een aantrekkelijke salaris. Folders bezorgen is de ideale bijbaan voor naast je opleiding/school.
Wat voor werk mag ik doen? CJG Westelijke Mijnstreek.
Ik ben 13 of 14. Als je 13 of 14 bent, mag je alleen licht werk doen. Je mag niet werken tussen 2300: en 800. Tijdens vakanties mag je niet werken tussen 2300: en 700. Meehelpen met het rondbrengen van huis-aan-huis bladen en folders. Let op: je mag nog niet zonder begeleiding van iemand ouder dan 14 jaar kranten bezorgen.
Kranten bezorgen: wat verdien jij? Scholieren.com forum.
Doordeweeks rond een uur, op zaterdag meestal uur en kwartier tot 15, uur. Salaris per maand? Rond de 230 euro per maand. Ico Aan alle lui hier die kranten bezorgen. Door de week van 6.55 vertrek tot 7.05 weer thuis en op Zaterdag van 6.25 tot 7.05.

Contacteer ons