Resultaten voor kranten rondbrengen


    
kranten rondbrengen

Krant Bezorgen-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Gesponsord door Zoekbijbaan.nl vacature opslaan. Manpower 14.709 reviews. 955, per uur. De één staat vroeg op om de krant te bezorgen, de ander houdt zich bezig met het rondbrengen van folders. Over de functie. Gesponsord vacature opslaan. Kranten bezorgen nieuw.
Welkom op KrantjeContantje.nl.
1 keer per week de krant bezorgen in je eigen buurt. Meld je dan nu aan! Vul onderstaand formulier in. We geven jouw gegevens door aan de verspreider in jouw woonplaats, zij nemen contact met je op. Uw browser ondersteunt geen iframes.
Bijbaan: krantenbezorger! Post Service.
Post Service heeft een pakketdienst met een uitstekende service en biedt koerier en bodediensten op maat. Huis aan huisverspreiding van regionale kranten, folders en ander reclamedrukwerk behoort ook tot de diensten van Post Service als ook huis aan huis verspreidingen met de post.
Kranten bezorgen Ouders Online.
Hoe kun je nou met een gebroken pols kranten bezorgen? Dat vind ik een raar verhaal. Maar ik ben het met anderen eens, dat had ook kunnen gebeuren onderweg naar school, naar een vriendin, wat dan ook. Ligt niet persé aan de krantenwijk.
folders bezorgen kranten rondbrengen salaris folders bezorgen 13 jaar.
Je mag niet werken tussen 2300: en 800. Tijdens vakanties mag je niet werken tussen 2300: en 700. Meehelpen met het rondbrengen van huis-aan-huis bladen en folders. Let op: je mag nog niet zonder begeleiding van iemand ouder dan 14 jaar kranten bezorgen.
Krantenwijk in Utrecht? Het kan bij de DrukwerkverspreidersDe Drukwerkverspreiders.
De Drukwerkverspreiders is een regionale verspreider van huis-aan-huis kranten en reclamedrukwerk. Iedere week verspreiden onze bezorgers meer dan 700.000 kranten en folders in Flevoland en Utrecht. Dat betekent dat je onderdeel wordt van een groot, succesvol netwerk wanneer je bij de Drukwerkverspreiders een krantenwijk in Utrecht neemt.
Postbezorger bij Sandd Werken bij Sandd.
Het vakantiegeld van 8% wordt maandelijks bij het salaris uitbetaald. Daarnaast krijg je toegang tot een online leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen. Je vindt er meer dan 100 trainingen en cursussen waar je onbeperkt gebruik van mag maken! Zie jij jezelf al post bezorgen?
Word dagbladbezorger.
Bij NDP Nieuwsmedia zijn aangesloten: ANP, Barneveldse Krant, FD Mediagroep, Friesch Dagblad, Mediagroep Limburg, NDC Mediagroep, Nederlands Dagblad, NRC Media, de Persgroep Nederland, Reformatorisch Dagblad, RTL Nederland, Telegraaf Media Groep en Koninklijke Wegener. De fotos en testimonials op deze website zijn producties van de Koninklijke Wegener b.v.

Contacteer ons