Meer resultaten voor krantenwijk 11 jaar


    
krantenwijk 11 jaar

Welkom op KrantjeContantje.nl.
Welkom op KrantjeContantje.nl. Ben jij 13 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan? Word bezorger van een huis-aan-huis krantenwijk. 1 keer per week de krant bezorgen in je eigen buurt. Meld je dan nu aan! Vul onderstaand formulier in.
Ik ben 11 jaar en wil graag geld verdienen Edgie om meer uit je geld te halen.
Ik ben 11 jaar en wil graag geld verdienen. Geplaatst op: 17 mei 2012 door laura zeg ik niet Laatste update: 24 september 2014. Hoi, ik ben 11 jaar en wil geld verdienen samen met mijn vriendin ook 11 jaar.
Folders bezorgen bij jou in de buurt Spotta.
Welkom bij Spotta. Met onze 23.000 folderbezorgers zijn we de grootste verspreider van folders en huis-aan-huisbladen van Nederland. Onze bezorgers gaan elke week op pad en bezorgen met elkaar maar liefst zeven miljard folders per jaar bij ca. 6 miljoen huishoudens.
Krantenwijk, wat zijn de verdiensten? Zakelijk: Banen.
Er zijn echter wel een aantal regels in verband met leeftijd als het aankomt op een krantenwijk. Huis aan huis krantjes of folders mag je vanaf je dertiende jaar bezorgen, maar dagbladen en ochtendkranten mag je pas vanaf je vijftiende bezorgen.
Werkmogelijkheden 11/12 jarige Bokt.nl.
11/12 Jaar is gewoon te jong. Berichten: 10941 Geregistreerd: 06-04-04. Re: Werkmogelijkheden 11/12 jarige. Geplaatst: 05-09-09 1103.: Ik moet me bij rebeccaa aansluiten. Als 11 jarige mag je gewoon niks doen behalve klusjes voor je ouders, opa oma, buren, etc.
Folders bezorgen of Krantenwijk lopen? Dat doe je bij Axender!
Ik wil bezorger worden. Ben jij 13 jaar of ouder en op zoek naar een leuk bijbaantje? Meld je dan aan als folderbezorger bij Axender! Folders bezorgen is ideaal te combineren met school, huiswerk en hobby's' Kijk voor meer informatie op www.bezorgenvanfolders.nl.
Wat verdiend jouw kind met folders/krantjes lopen? Ouders Online.
is al weer een aantal jaar geleden dus wat ze per foldertje verdiende kan ik niet meer zeggen. Ik weet wel dat ze rond de 37 euro per maand verdiende. Daar ging ze iedere dinsdagmiddag het plaatselijke krantje voor rondbrengen.

Contacteer ons