Resultaten voor kranten rond brengen


    
kranten rond brengen

Folders bezorgen bij jou in de buurt Spotta.
Folders bezorgen doe je elke week op zondag, maandag en/of dinsdag, dus dat wil je goed organiseren en combineren met school of sport of een ander bijbaantje. Zorg daarom dat je niet met vragen blijft zitten en kijk hier bij de veelgestelde vragen.
Wil jij ook bijverdienen? Word promo Koerier! BD myShopi Omni-Channel Activation platform.
WAAR: depot Merelbeke, Van Laetestraat 4/6. WANNEER: zaterdag 25/08/2018. Start sessie 1: Onthaal om 9u30, start om 10u. Start sessie 2: Onthaal om 12u30, start om 13u. Uitleg betreffende de job-inhoud tonen bedrijfsfilm. Uitleg door onze huisboekhoudster ivm zelfstandig statuut.
Folders bezorgen of Krantenwijk lopen? Dat doe je bij Axender!
Folders bezorgen is ideaal te combineren met school, huiswerk en hobby's' Kijk voor meer informatie op www.bezorgenvanfolders.nl. Ik ben al bezorger. Bij Axender kun je als bezorger via JOB Jouw Online Bezorgportal je persoonlijke gegevens inzien, zoals bijvoorbeeld jouw stratenlijst, betalingen en nieuws mededelingen.
Kranten bezorgen vacatures Augustus 2018 Jooble.
Randstad 2880 Bornem. description de la société Randstad Transport is momenteel op zoek naar enthousiaste chauffeurs die food en non-foodproducten met de glimlach tot bij de klanten brengen. Onze klant is een grote logistieke speler met een centraal depot in Bornem. Ze zijn op zoek naar. 14 dagen geleden. Bezorger/ chauffeur C Solucious Bornem Colruyt Group m/v. Startpeople 2880 Bornem. Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. 23 dagen geleden. Enthousiaste postbode gezocht. Synergie 2550 Kontich. 50 per week. Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met het oog voor kwaliteit en veiligheid OOK op zaterdag werken, bijvoorbeeld voor de uitreiking van kranten.
Kranten Bezorgen-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Post Service 13 reviews. Je gaat 1x in de week, op woensdag kranten bezorgen. De kranten en folders worden bij jou thuis afgeleverd door onze chauffeurs. 26 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Post Service Vacatures in Wageningen.
Kranten en tijdschriften bpost.
Kranten en tijdschriften. Kranten en tijdschriften. Kranten en tijdschriften aan de abonnees bezorgen. Opgelet; er zijn nieuwe algemene voorwaarden beschikbaar voor het versturen van tijdschriften vanaf 25/05/2018. De postbode bezorgt uw tijdschriften samen met de gewone post op bepaalde tijdstippen aan de abonnees.
Home krantenbezorgen.nl.
Waarom een krantenwijk? Kranten bezorgen levert je een prima vierwekelijkse vergoeding op. Je doet het in een wijk bij jou in de buurt, je hebt dus weinig reistijd. Over het bezorgen doe je ongeveer een uur tot anderhalf uur per dag.
Kranten bezorgen bij jou in de buurt Meld je aan via bezorgdekrant.nl.
Kranten bezorgen; Een goed betaalde bijbaan. De krant bezorgen is een van de best betaalde bijbaantjes, vergeleken met de vergoeding per uur in de horeca of supermarkt. Ook is het prima te combineren, kranten bezorgen doe je namelijk van maandag t/m vrijdag voor 0700: uur s ochtends en op zaterdag voor 0800: uur s ochtends.

Contacteer ons