Meer resultaten voor krantenwijk salaris per maand


    
krantenwijk salaris per maand

Krantenwijk: salaris, minimum leeftijd bezorgtijden Mens en Samenleving: Opleiding en beroep.
Ik zou graag willen weten wat het salaris op maandbasis is en op jaarbasis. Khalid, 20-05-2015 2321: 2. Krijg je 100 tot 200 euro per maand? Sara El Khamisy, 22-05-2013 1902: 1. Ik ben 14 1/2 jaar, zou je dan ook een krantenwijk mogen?
hoeveel verdien jij met je krantenwijk? Girlscene Forum.
daardoor verdien ik nu 12 in 1 3/4 uur. ik heb een krantenwijk iedere ochtend 40min. weg in totaal ophalen bezorgen thuiskomen enk verdien 200euro per maand en k werk 6ochtenden per week, en er zitten 3 bonussen van 100 euro bij in een jaar.njah bij mij iig.
Geld verdienen met een krantenwijk Mens en Samenleving: Opleiding en beroep.
Al met al levert een krantenwijk een behoorlijk verdienste op. Wat is het salaris bij een krantenwijk? Werken als krantenbezorger. Ruimt 70% van de krantenbezorgers is tevreden over zijn of haar bijbaan. Want een krantenwijk verdient best goed. Bovendien neemt het weinig tijd in beslag: slechts een uurtje per dag. Minimum leeftijd krantenwijk. De minimum leeftijd voor een krantenwijk is 15 jaar. Als 15 jarige kun je zo boven het minimumloon verdienen. Hoeveel verdient een krantenwijk? Ruim 60% van de krantenbezorgers verdient meer dan honderd euro per maand.
Wat krijg jij betaald met een folder/krantenwijk? Bokt.nl.
Ligt ook een beetje aan de leeftijd van de TS he.; Nee hoor, ik heb ook gesolliciteerd voor een krantenwijk erbij en ik ben 32 en kreeg voor 1 wijkje 317, euro. dat is dus iets meer dan 12 euro per maand voor een huis aan huis blad.
Werken bij Spotta: 132 Reviews Indeed.nl.
Folderbezorger voormalige medewerker Den Haag 6 mei 2018. Echt verdienen bij dit bedrijf doe je alleen rond oudjaar. Rest van het jaar is het maar een klein bedragje. Voor een wijk van ong 300 huizen en gem 2 kilo per bundel verdien je misschien 30 euro per maand.
Krantenwijk, wat zijn de verdiensten? Zakelijk: Banen.
Ook komt het bijvoorbeeld voor dat juist oudere mensen een krantenwijk lopen. Bezorgers van kranten vind je dus in bijna alle lagen van de bevolking. Wat zijn de voor en nadelen en hoeveel verdien je ongeveer per maand met een krantenwijk?
Werken bij Krantenwijk: 63 Reviews Indeed.nl.
Welk advies zou je de CEO van Krantenwijk willen geven, om de werksfeer te verbeteren? Bekijk alle vragen en antwoorden. Reviews over Krantenwijk gesorteerd op vacaturetitel. Bezorger m/v 10. Bekijk meer Krantenwijk reviews per functietitel. Reviews over Krantenwijk gesorteerd op locatie.
Wat verdiend jouw kind met folders/krantjes lopen? Ouders Online.
Mijn zoon liep een krantenwijk soms met extra folders. Met invouwen en bezorgen was hij minimaal 2 1/2 uur kwijt.Maar eerder tussen de 3 en 4 uur. De verdiensten tussen de 65, en 8 euro. Erg slecht betaald dus. Na 3 maanden moest hij op de bezorgdag lang na school en meteen trainen dus is hij gestopt. Maar ik begreep dat folders beter verdient dan kranten. Uiteindelijk vielen de verdiensten wel weer mee omdat ze hem 5 weken vakantie doorbetaald hebben. ma, 25/06/2012 2229.: Het wisselt hier sterk. het hangt van de hoeveelheid folders af, hoeveel hij moet bijvoegen enz. Iets meer dan 50 euro per maand verdient hij gemiddeld.

Contacteer ons