Zoeken naar kranten bezorgen vanaf 13 jaar


    
kranten bezorgen vanaf 13 jaar

Kranten bezorgen in Almere? Het is mogelijk bij de DrukwerkverspreidersDe Drukwerkverspreiders.
Of je nu als scholier, student of gepensioneerde wil bijverdienen, of in je vrije tijd de inkomsten wil aanvullen iedereen is bij ons welkom. De enige voorwaarden om via ons kranten te bezorgen in Almere zijn een goede werkhouding en een minimale leeftijd van 13 jaar.
met spoed gezocht huis aan huis bezorgers Leukstebijbaan.nl.
je moet minimaal 13 jaar of ouder zijn. we zijn een post en een huis aan huis bedrijf. wij bieden de vergoeding aan op basis van stuksprijs. je word dan per krant betaald. Solliciteer op de vacature. Solliciteer direct via onderstaande url: www.metroposttwente.nl. Of bel naar: 074-2596071. Of vul onderstaand formulier in. Bericht aan werkgever. Over deze vacature. Link naar vacature. Warning: Invalid argument supplied for foreach in on line 474. Leuke bijbaan als bezorger van ochtendkranten. Maandag t/m vrijdag tot 07.00u. Zaterdag tot 07.30u. Ook zeer geschikt voor iemand die gepensioneerd is. Salaris: 180 tot 200 per maand Reuver Depot Reuver. Post bezorger in Molenhoek! Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Post Service in Molenhoek! Wat ga je doen als postbezorger? Op maandag en. Salaris: n/a Post Service Verspreidingen B.V. In Beek en Donk zoeken wij een sportieve NRC Handelsblad middagbezorger. Vanaf 15 jaar tot. ben je welkom. Bezorgen is 6 dagen per week met een gratis krant voor de bezorger! Kranten voor de.
Bijbaan als folder bezorger 13 jaar.
Folders bezorgen bij jou in de buurt. Als folderbezorger bezorg je in je wijk of in een folderwijk bij jou in de buurt. De folders worden bij je thuis afgeleverd of kun je ophalen bij een depot bij jou in de buurt. Folders bezorgen mag je al vanaf 13 jaar.
Folders bezorgen Ouders Online.
Vorig jaar heeft hij een aantal maanden verpakte folders bezorgd, was op zich te doen zolang het geen dikke pakketten waren. Maar in de periode dat de boeken van intertoys en bart smit erbij zaten was het bezorgen een behoorlijke klus.
VARnws.
VARnws wordt iedere donderdag huis-aan-huis in de gehele gemeente StichtseVecht, Vleuten, De-Meern, Leidsche Rijn en Harmelen bezorgd. Wil jij een leuk zakcentje verdienen en ben je 13 jaar of ouder? Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie.
Bezorgen voor Twente huis aan huis Twente huis aan huis.
Twente Huis aan Huis is altijd op zoek naar nieuwe bezorgers. Je kunt al bezorgen vanaf een leeftijd van 13 jaar, maar er is geen maximum. Ouderen zijn ook welkom als bezorger bij Twente Huis aan Huis. De bezorg-wijk ligt altijd dicht bij jou in de buurt en kost je ongeveer twee uur tijd per week. Er is vrijwel geen vouw-werk voordat je gaat bezorgen en je ontvangt wekelijks loon. Linda is 13 jaar en bezorger in Enschede. De kranten worden thuis gebracht, zodat ik direct kan starten met bezorgen.
Krantenwijk bezorger worden All-Inn Verspreidingen.
Krantenwijk Bezorger worden. All-Inn Verspreidingen bezorgd wekelijks met ruim 4000 bezorgers meer dan 1 miljoen huis aan huis kranten. Hierdoor zoeken wij altijd bezorgers die eens per week gemiddeld anderhalf uur willen werken. Met een krantenwijk van All-Inn Verspreidingen bezorg je in je eigen buurt een bekende huis aan huis krant. Als krantenbezorger met een krantenwijk bij All-Inn Verspreidingen heb je veel voordelen.: Werk in je eigen buurt. De beste vergoeding. Bepaal zelf je loopmoment. Één of meerdere keren per week bezorgen. Korting voor het hele gezin op je zorgverzekering. Voor het grootste deel van ons bezorggebied worden de huis-aan-huis folders ingevouwen en thuis bij je afgeleverd. In een klein deel van ons bezorggebied worden de folders ongevouwen aangeleverd. De bezorger in dit gebied moet dus eerst de folders nog invouwen. Hier staat uiteraard een hogere bezorgvergoeding tegenover. Wil je meer weten over een krantenwijk bij jouw in de buurt? Kijk dan eens op onze meest gestelde vragen. Veel antwoorden kun je daar al makkelijke vinden tussen de vragen die ons vaak gesteld worden. Wil jij ook folders bezorgen? Meld je dan nu aan als krantenbezorger bij All-Inn Verspreidingen! Je bent 13 jaar of ouder.
Arnhemse Koerier bezorgerworden.
En handig om te weten: je mag al vanaf je 13e jaar bezorger worden. Dus w il jij op een leuke manier een extra zakcentje bijverdienen? Meld je dan aan via www.krantjecontantje.nl. arnhemsekoerier.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Contacteer ons