Op zoek naar kranten bezorgen?


    
kranten bezorgen

Kranten Bezorgen-vacatures november 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor DPG media Vacatures in Beek en Donk. Chauffeur Bezorging Kranten. Bemmel 3 plaatsen. 1.190 per maand. Deze werkgever werft via Indeed. Bezorgen kan t/m zes dagen per week tussen 04.00 en 07.00 uur. Dan is het bezorgen van dagbladen als Chauffeur Bezorging echt iets voor jou! 12 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor DPG Distributie Vacatures in Bemmel. Ondersteuner zorg en welzijn De Sonnenberg. In deze functie zet je het welbevinden van de cliënt voorop en bezorg je zowel cliënten als collegas een fijne dag! Een plek om je thuis te voelen! 13 dagen geleden Vacature opslaan meer.
Huis-aan-huis bezorger FRL.
Werken bij FRL Huis-aan-huis bezorger. Wekelijks bezorgt FRL huis-aan-huis 2 tot 4 miljoen folders en kranten. Dat gebeurt door meer dan 2.000 bezorgers: onze visitekaartjes. Blijf op de hoogte. De minimale leeftijd van deze bezorgers is 13 jaar, maar ook veel senioren vinden dit een leuke bijbaan. Wekelijks kost het je een paar uurtjes. Folders verspreiden wij op zaterdag en maandag. Huis-aan-huis-kranten ook op andere dagen in de week. Lijkt je dit een leuk baantje? Meld je dan aan via onderstaand formulier.
Word dagbladbezorger.
Bezorgen levert mij een handig extra inkomen op. Björn Mulder, bezorger sinds 2000. In 2000, op zijn vijftiende, begon Björn Mulder met het bezorgen van de regionale krant. Op dat moment had hij niet gedacht dat hij elf jaar later diezelfde wijk nog steeds zou bezorgen.
Krantenwijk, wat zijn de verdiensten? Zakelijk: Banen.
Er zijn echter wel een aantal regels in verband met leeftijd als het aankomt op een krantenwijk. Huis aan huis krantjes of folders mag je vanaf je dertiende jaar bezorgen, maar dagbladen en ochtendkranten mag je pas vanaf je vijftiende bezorgen. Post bezorgen mag je pas vanaf je achttiende. Vanaf dat moment zijn er geen regels meer wat betreft leeftijd. Ook komt het bijvoorbeeld voor dat juist oudere mensen een krantenwijk lopen. Bezorgers van kranten vind je dus in bijna alle lagen van de bevolking. Wat zijn de voor en nadelen en hoeveel verdien je ongeveer per maand met een krantenwijk?
vakantiebezorger worden? Krantine.
Regels en wetten. Bezorgers en NDC mediagroep moeten zich aan een aantal wetten en regels houden zoals.: De minimum leeftijd om kranten te bezorgen is 15 jaar. Onder de 18 jaar mag je niet voor 06.00 uur beginnen. Je dient te beschikken over een geldig identiteitsbewijs.
Postbezorger bij Sandd Werken bij Sandd.
Je bezorgt de post op een dinsdag tot en met zaterdag van 0700: tot 2100: uur, aan jou de keuze hoeveel dagen je dit in de week wilt doen. Je kunt de post bezorgen vanuit huis of op een locatie van Sandd met de scooter of een elektrische fiets.
Vacatures bij www.krantenbezorgen.nl NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij www.krantenbezorgen.nl. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij www.krantenbezorgen.nl?
Ontdek of er in jouw buurt een wijk vrij is! krantenbezorgen.nl.
Postcode waar je wilt bezorgen. Bezorgronde Geen voorkeur. Heb je voorkeur voor een ochtend of middagwijk? Zoek een wijk! Of meld je direct aan. Staat jouw wijk er niet tussen? Of wil je je aanmelden voor andere werkzaamheden? De Persgroep Distributie.

Contacteer ons